- 11%

Pachet 12 x Cafea macinata Dallmayr Prodomo 500g

4008167103714

Pachet 12 x Cafea macinata Dallmayr Prodomo 500g 

Cafea macinata
Pret vechi: 471,00 Lei
420,00 Lei
Discount: 51,00 Lei (11%) - 11%
In stoc. Termen de livrare 1-2 zile.
+

Descriere

Cafea macinata Dallmayr Prodomo 500g

 

In anul 1933, tanarul comerciant de cafea Konrad Werner Wille, originar din Bremen, venea la Munchen cu sarcina de a amenaja in casa de delicatese Dallmayr un raion special de cafea. Sub motto-ul „Arta amestecului din Bremen si dragostea pentru cafea a Sudului Germaniei” acesta realizeaza cafea de cea mai buna calitate. Achizitioneaza cafea verde boabe de calitate superioara atent selectionata, o prajeste cu grija pentru a-i pastra aroma si dezvolta o retea de vanzare. Astfel, apreciind calitatea produselor, este cautat de catre cei mai importanti clienti ai vremii de la baruri si cafenele pana la cele mai luxoase hoteluri. Calitatea pe primul plan, asa se naste brandul de cafea Dallmayr.

 

Dallmayr Prodomo este un amestec premium din cele mai fine boabe de cafea Arabica provenite din cele mai bune regiuni de cultivare din zone muntoase din lume. Gustul tipic provine in principal din boabele de cafea Arabica din provinciile fertile sudice din Ethiopia - locul de nastere al cafelei.

 

Cu un continut de cofeina complet, aceasta cafea revigoranta este special rafinata, nu contine substante iritante si nu are gust amar. Multumita procedurii de prajire Dallmayr care pastreaza aroma completa, Prodomo ofera un gust cu adevarat inconfundabil. O cafea pentru cunoscatori, perfecta pentru cei cu papilele gustative mai sensibile.

Specificații

Caracteristici generale

Brand:
Dallmayr
Numar bucati:
12 pachete a 500g
Continut pachet:
pachete a 500g

Dimensiuni

Greutate:
6 kg

Pachet 12 x Cafea macinata Dallmayr Prodomo 500g

Vă recomandăm